Wanddecoratie van Saal Digital Nederland

En zo had ik eind 2016 een fotoboek mogen bestellen en reviewen van SaalDigitalNederland en zo zag ik ineens dat ze ook een aanbieding hadden om een wanddecoratie te bestellen en te reviewen. Hier had ik ook wel oren naar. Dus eerst even gevraagd of dat eigenlijk kon/mocht zo vlak achter elkaar en ja, 30 december 2016 m’n eigen aangemeld en 3 januari 2017 kreeg ik een mailtje dat ik hier ook aan mee mocht doen 😀 .
Dus de ochtend daarop gelijk weer achter m’n pctje zitten om te zien welke foto dit ging worden.
Ook even overlegd met manlief, want ook hij moet er naar kijken natuurlijk hahaha. En hij had 3 mooie foto’s van mij uitgezocht en daaruit moest ik er maar 1tje nemen, want hij wist het echt niet. En dat werd dus de trap/gang bij Hospital Plaza.
Had die foto al eens in een fotogroep op Facebook gezet en daar zoveel likes op gekregen en zelf vond ik hem ook hartstikke mooi, dus was stiekem wel een beetje blij dat hij die ook heel mooi vond 🙂 .
Heb daar ook bar weinig aan moeten bewerken e.d.. Hij kwam gewoon al perfect uit m’n camera gerold 😛 .

Uitzoeken en Bestellen
Maar goed, deze foto werd het dus. Dus ff de software geopend, want dat hoefde ik in ieder geval niet meer te installeren, want dat stond er nog op van de vorige keer (reuze handig haha).
En dan maar zoeken naar een wanddecoratie…….
En das nog best moeilijk, want ze hebben daar ook al verschillende soorten en maten van.
Alu-Dibond, Hardschuimplaat, Acrylglas, GalleryPrint, Foto op Canvas of een Alu-Dibond Butlerfinish.

sdwanddeco

Wij hebben gekozen voor Alu-Dibond. Ik zat te twijfelen tussen Alu-Dibond en GalleryPrint, maar manlief wou geen glas en bij die GalleryPrint zit acrylglas. Wat dat precies is weet ik niet, maar het leek hem dus nix (misschien voor een andere keer). Dus vandaar Alu-Dibond.
En we deden de maat 40 bij 60 liggend en met ophanging natuurlijk, want je kan er niet zomaar een spijker in slaan om dan aan de muur te hangen.

sdwanddeco1

Na dat we de foto op zijn plaats hadden gezet was je dus al klaar. Ja, een wanddecoratie is een stuk sneller klaar dan een fotoboek natuurlijk hahaha. Ik zat echt zo van euh en nu??
Maar ook dat kwam snel goed. Rechtsonder klikken en klaar 😀 .
Adresgegevens weer in vullen. Dat vond ik wel jammer, dat dat niet gewoon blijft ‘hangen’ zeg maar. Normaal herinnert een programma of iets dergelijks wel als je de 1e letter al in typt, maar helaas, dat moest ik allemaal verder zelf doen.

Ik was iets duurder uit dan de waardebon waard is en zo kon ik gelijk de betalingsregeling e.d. eens ff bekijken.
Je kan kiezen uit: Paypal, Creditcard of Factuur.
Paypal heb ik niet, Creditcard ook niet, dus het werd Factuur. Best wel jammer dat Ideal er niet bij zit, want dan was het allemaal gelijk geregeld bij me 😛 .
Maar goed, Factuur aangeklikt en dan kreeg je na afloop een mooi mailtje in je mailbox met de gegevens wat je besteld heb, je adresgegevens, de gegevens waar het heen moet en het bedrag wat je moet betalen. Alleen bij Factuur, komt de factuur dus zelf pas aan bod als je een mailtje krijgt als het word verzonden. Dus daar moet ik nu even op wachten..
Volgens de site zou ik als ik vandaag voor 12 uur zou bestellen (ik heb dit besteld op woensdag 4 januari 2017, 9.30 uur) dan zou het dinsdag 10 januari 2017 geleverd moeten worden, dus ik ben benieuwd :).

Betaling:
En toen kreeg ik op donderdag  5 januari 2017 een mailtje dat mijn wanddecoratie verzonden was. En gelijk daar achteraan kreeg ik nog een mailtje met het factuur er in.
Dus ik open het factuur en ik open mijn internetbankieren en toen was het ff zoeken. Factuur, adresgegevens, artikelomschrijving,  prijsopgave, maar waar staat in godsnaam dat bankrekeningnummer waar het heen gestuurd moet worden ????
En ja hoor, helemaal rechts onderin zag ik dan een bankrekeningnummer staan. Dat vind ik dan weer niet zo handig.
Maar goed, toch nog gelukt. Het is naar een Duitse bank, dus weet niet hoe lang dat er dan over doet, maar hoop toch wel dat het de dag er na gestort zal zijn.

Levering:
En toen werd er zaterdagochtend 7 januari 2017 om een uurtje of 11 aangebeld..
Daar was de DHLmeneer met mijn pakketje..
Nou.. Pakketje ???
Toch nog een groot plat pakketje.. Bijna net zo groot als de helft van mijn eettafel. Ik dacht eerst dat het meer verpakking was dan foto, maar dat was toch anders.
Snel uitgepakt, naja, zo snel als het ging, want de 1e verpakking, het karton ging nog wel, maar de 2e verpakking niet echt. Volop van dat plastic folie wat er om heen gewikkeld was, maar das ook alleen maar goed natuurlijk, want hij was goed beschermd tegen stoten en andere dingen.
sdwanddeco01
sdwanddeco02

Ook zaten de ophangsystemen er bij met de gebruiksaanwijzing die er op geplakt zit. Dit mag manlief doen, die is daar wat beter in dan ik 😛 .
sdwanddeco03

En toen de foto eens snel bekijken..
Wooowww, wat mooi om hem zo groot te zien zeg. Wist niet dat 40 bij 60 zo groot was.. Gaat ie toch wel passen op de plek waar ik wil ????
En ook alles zo mooi scherp zeg. Is toch wel een genot om je eigen foto zo groot te zien hihi 😀 .
sdwanddeco04

Nu nog even wachten op manlief, want die kan hem dan hopelijk morgen/zondag ophangen op de plek waar ik wil en dan zal ik daar ook even een foto van maken 😀 .
muurua