En Blue is ook in Duitsland geweest :D.

villaannie

En Blue is ook eindelijk in Duitsland geweest.. Eindelijk de sticker kunnen gebruiken die al vanaf juli 2016 op z’n voorruit pronkt hahaha 😀 .
Maar ik zou eigenlijk op pad gaan met Wijnand en Michiel.. Helaas moest Wijnand afzeggen, want die vond het leuker om z’n zolder te gaan verbouwen ??? Snap niet echt wat daar leuk aan is, dus ik ben maar gewoon gezellig met Michiel op pad gegaan 😛 .
En wat zouden we gaan doen ????
We wilden niet in Belgie.. Dus of Duitsland, Frankrijk of Luxemburg.. En het werd dus Duitsland 😀 .
Een paar mooie locaties stonden op het programma, althans  1 kende ik niet, maar de foto’s zagen er wel belovend uit.. Een andere kende ik alleen een trappetje van en wist niet wat we verder zouden verwachten en bij 2 andere wisten we niet of we binnen konden komen..
Dus op naar nr 1 🙂 .
Wat dit was, ik weet het niet.. Maar het is oud, behoorlijk oud.. En het staat ook al behoorlijk lang er verlaten bij.. Gelukkig zonder grafitti e.d. 😀 .
presswerk18 presswerk28
presswerk07 presswerk03

Toen naar nr 2.. Een leuk huisje. We reden langs om ff te zien of er ergens een ingang was.. We zagen een poort die dicht was en verders alleen maar hekwerk.. Een stuk verderop zagen we een gaatje, dus auto nog verder weg geparkeerd, maar terwijl we daar dus reden zagen we een man met emmertje richting de poort lopen en ging naar binnen….
Hmmmmm.. Auto geparkeerd, spullen er uit en stukje wandelen.. We kwamen bij de poort en zagen we dat de poort open stond en de man in de grond staan wroeten ????
Wij maar snel doorgelopen naar het gaatje.. En ondertussen pratend over wat we zouden gaan doen.. Gaan we via het gaatje.. Of gaan we het aan de beste man vragen???
Dus toch maar de stoute schoenen aan getrokken en via het gaatje het terrein op gegaan.. Daar voorzichtig naar het huis geslopen en gekeken of we de beste man ergens zagen, maar dat was niet het geval..
Snel naar binnen en daar via de ramen naar buiten gegluurd of de beste man aan de voorkant nog bezig was, maar de poort was dicht en de man was nergens meer te bekennen..
Dusssssss… Wij zijn toen lekker ons ding gaan doen 😀 .
Een groot huis.. Volgens mij zijn ze ooit eens begonnen met een soort van renovatie denk ik.. Of opruimen er van.. Ik weet het niet zeker.. Maar hij was leeg.. Wel wat dingen kapot. Maar toch nog best wel heel erg leuk eigenlijk.. En niet alleen het trappetje waar ik voor kwam hahaha 😀 .
villaautistika04  villaautistika13
villaautistika25 villaautistika06

Nr 3 was helaas potdicht :(.. Dat was wel jammer..
Maar nr 4 was dan wel weer heel erg leuk 😀 . Wel beetje donker, maar daar hebben we zaklampen voor 😛 .
churchstanna12 churchstanna14
churchstanna17 churchstanna15

En toen weer richting de carpool om Michiel af te zetten bij zijn auto 😀 . Maar eerst natuurlijk nog wel ff lekker gegeten bij de MacDonalds 😀 .
En Michiel, thnx voor de leuke dag. Was gezellig.. En Wijnand.. Volgende keer gewoon maar weer mee gaan hoor 😛 .