3 nieuwtjes..

Soms struin ik het internet en google earth wel eens af naar locaties. Je weet maar nooit wat je tegenkomt he..
En zo had ik dus een paar dingetjes gevonden op internet en google earth, maar wist niet precies wat het was en of het wel echt urbex was. Dus wat ga je dan doen ??
Juist… Je gaat eens urbexen, maar ipv de bestaande locaties bekijken ga je eens een keer die ‘checkupjes’ bekijken. Wie weet wat voor een pareltje er bij zit 😀 .
En zo had ik dus eerst een grote loods.. Helaas was dit dus helemaal leeg. Dat vond ik dan wel weer jammer, maar ook dat hoort er bij natuurlijk..Daarna door gereden naar een kasteelachtigiets.. En jaja, via streetview zag ik al nix en toen ik er dus langs reed zag ik er ook nix van. Helemaal verstopt in de bossen… Spannend 😀 .
Dit word dus een echte explore.. Zag wel een poort, maar zag dus ook andere gebouwen op het terrein staan.
Gelukkig was het nog vroeg, dus zachtjes over het knisperende grindpad naar de andere kant gewandeld en toen kwam ik in een soort van bos terecht wat totaal niet bij gehouden werd en een stukje verder stond dat gebouw wat ik dus op de satelietbeelden had gezien. Het stond er nog.. En zo te zien met al dat onkruid en planten er om heen lijkt het wel urbex.
Voorzichtig dichterbij gaan kijken en rondje er om heen gewandeld en een gaatje gevonden.. En yessss.. Totaal leeg, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is urbex 😀 .
Jammer alleen dat ik dus niet mijn cameraspul bij had. Ik ging alleen ff checken en dacht in 1e instantie eigenlijk dat het nix zou zijn.. Maar om nou op die vroege ochtend weer over dat grindpad heen te wandelen en daarna weer terug vond ik wat te opvallend, dus de foto’s zijn gemaakt met m’n telefoon.
Binnen me prima vermaakt en zo te zien is het een hotelletje geweest.
Hotel de Bois

Daarna door gereden naar een andere checkupje, maar terwijl ik zo over de weg reed viel me ineens een groot hek op vol met groen er achter. De oprijlaan was totaal overwoekerd.. Hmmmm. Das spannend..
Dus auto geparkeerd en nu met mijn cameraspullen een rondje er om heen gewandeld.. Een grote muur. Groot hek, precies aan de drukke baan.. Hmm, dat word nix..
Dus naar de andere kant.. En ja ja, daar vond ik een manier om op het terrein te komen.
Snel naar het gebouw. Dit bleek ook een hotelletje geweest te zijn. Alleen hebben vandalen dit ook al gevonden en was het behoorlijk getrashed, maar tussen de zooi door kon je toch nog af en toe eens wat leuks op de foto zetten gelukkig D  .
Hotel Jacques

En toen door naar het andere checkupje.. Halverwege kwam ik nog langs een paar andere checkupjes, maar van daar had ik via streetview al gezien dat er iets gaande was. En ja, of het was dus al helemaal gerenoveerd of helemaal plat :(.
Maar het checkupje wat ik op had staan stond er nog 🙂 .. Een groot, oud gebouw met een groot en oud hek er voor. Die ziet er zwaar uit.. Auto stukje verderop geparkeerd en toen een kleine wandeling en al snel stond ik midden op het terrein.
En zoals ik altijd zeg: Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd..
Een klein bedrijfje, wel leeg. Met een huisje er aan vast, dus de eigenaar van het bedrijf woonde op het zelfde terrein. Altijd handig, hoef je niet zo vroeg uit de veren om naar je werk te rijden in de file’s 😛 .
Maar ondanks dat het leeg was heb ik me er toch ook weer prima vermaakt 😀 .
Usine de Chicoree

Dus al bij al ben ik toch zeer content met mijn ochtendurbextripje van die dag. 3 nieuwtjes erbij  😀 ..