Lekker wandelen..


Ik ging weer eens op pad.. Had een paar mensen gevraagd of ze zin hadden maar helaas 🙁 …
Dus m’n eigen route gemaakt met een paar (dacht ik) leuke locaties. Ook  buitenlocaties eigenlijk. Ik had namelijk ook best wel zin om een beetje de natuur in te gaan 😀 .
Dus zo kwam ik bij locatie nr 1 op de hele vroege morgen ergens tegen 5en.. Was nog goed donker en in dat bos was het helemaal donkertjes…..
Dit was een groot satellietcentrum wat niet meer gebruikt word. Had ik al een tijdje op staan, maar toen was er een of andere bewaking die elke keer rondging op het terrein. Maar nu zag ik er ineens zo vaak foto’s van, dus ff navraag gedaan en ja, bewaking is er nog steeds, maar hij is doenbaar 🙂 .
Dus op de vroege zondagochtend m’n stoute schoenen aan getrokken en hier heen gereden. Het was nog donker toen ik aan kwam en ik had 2 entree’s, maar ja, ze waren beiden verstopt in het bos er om heen..
Hmmmm.. Alleen maar hek, hek, hek en nog eens hek waar ik niet over heen kon komen.. Ok, naar de andere kant gewandeld en daar was nog meer hek en heel veel bos.. My godddd, hoe moet je hier in godsnaam een ‘gaatje ‘ vinden joh…………..???
Helemaal noppes en was die takken en bomen en doornen e.d. ondertussen wel goed zat..
Ik getikt met m’n hulpmaatje en weer terug naar de 1e entree.. Ondertussen was het wat lichter en zag ik meer.. Hee zeg, daar kan ik over heen en yesss, ik stond aan de andere kant 😀 .
Maar nu moest ik het andere terrein op…………………… Nu was het dus weer zoeken naar een speld in een hooiberg.. Waar is dat verrekte gaatje in dat verrekte klerehek… En yesssss, eindelijk vond ik hem..
Helemaal bezweet kwam ik eindelijk aan op het terrein en kon ik de gigantische gevaartes eens van dichtbij bekijken. Jeetje, das echt groot. Voelde me echt klein zeg… :/
Snel wat fotootjes buiten gemaakt.. Was al wat licht, maar helaas bewolkt en toen hop naar binnen. Daar op het gemakje rond gekeken, wat gefotografeerd en daarna weer naar buiten om daar nog wat foto’s te maken.. Nog steeds donker en zwaar bewolkt buiten 🙁 .. Dat vond ik wel jammer..
En ik loop zo richting de plek waar ik dacht uit te komen en ik zie ineens een gat in het hek.. Heeee, daar kan ik uit 😀 .. Ik was al bang dat ik dus weer moest gaan zoeken in dat doolhof van struiken en bomen e.d.. Dus ik er heen, er door heen en dacht: Hmmm, dit ziet er toch anders uit dan toen ik er in kwam…..???
Dus eenmaal aan de andere kant van het hek m’n gps gepakt en ja hoor, zat dus verkeerd..  En ik kijk nog verder.. Hmmmm, hier liep ik vanmorgen ook al te zoeken hahahhaha.. Echt een doolhof dus hahahahaha..
En toen kon ik door het bos weer naar de bewoonde wereld wandelen en richting Blue.. Waar ondertussen een andere auto er bij stond…..??? Ooh kut.. En toen zag ik rugzakken en statieven e.d.. Oohh (engelse) urbexers 😀 .
Ze zeiden hoi en gingen snel er van door, al stonden ze toch wel raar te kijken dat ik bezweet en al aan gewandeld kwam op de nog steeds vroege morgen hahahah 😛 .
   

Ook nog een munitiefabriek of wat het ooit mocht wezen gedaan. Stond eigenlijk ook al jaren op mijn lijstje, maar nooit in de buur geraakt eigenlijk en omdat het nu toch droog en niet al te warm weer was dacht ik ja die pik ik ff mee.
Eenmaal aangekomen zag ik al snel een plaatsje om te parkeren, klein wandelingetje gedaan en toen stond ik op dat grote terrein..
My god.. Waar moet ik beginnen.. En voor zover ik weet heb ik denk ik wel alles gehad, al weet ik dat niet echt zeker. Heb me er in ieder geval wel een tijdje goed vermaakt en m’n ogen uitgekeken aan al die heerlijke decay 😀 .

En ook nog gezellig een wandelingetje gemaakt naar een stel auto’s 😀 . Altijd leuk van die oude auto’s die ergens staan te verroesten. Moest alleen nog wel ff kijken hoe ik er moest komen, want dat was niet zo makkelijk zoals ik dacht eigenlijk..
Op google earth had ik een weg gezien namelijk waar ik langs kon en daar kon ik hem ook parkeren, maar toen ik er ‘bijna’ was zag ik dat die weg niet echt een goede weg was hahahaha.. Het was wel een pad, maar niet een dagelijks gereden asfalt weggetje hahahaha.. Dus ik in m’n achteruit en zo ver mogelijk dat pad in gereden tot ik niet meer kon en toen hoefde ik nog maar een kmtje te wandelen 😀 .
Eenmaal aangekomen bij de auto’s was ik toch wel blij dat ik m’n goede schoenen aan had, ook al ging de nattigheid van het onkruid en ander gebladertje toch allemaal op m’n broek en schoenen zitten en werden die toch een beetje vochtig en ik was toch ook wel blij dat ik gewoon m’n lange broek, m’n vest en m’n werkhandschoenen aan had, want het onkruid, brandnetels, doornen en weet ik veel wat stonden behoorlijk hoog.
En gelukkig kwam op dat moment ook nog eens een zonnetje en een blauw luchtje te voorschijn 🙂 .

En na zo veel wandelen heb ik ook nog maar een klein locatietje gedaan waar bij ik niet zo veel hoefde te lopen hahaha..
Een klein maar donker hotelletje. Maar ondanks dat was tie toch best wel heel erg leuk eigenlijk 😀 .

Dit dagje toch nog zo’n 15 km gewandeld en veel frisse lucht binnen gekregen en heb het ook nog eens stik naar m’n zin gehad 🙂 .
En ook nog een paar smurfenfotootjes gemaakt btw 😀 .