Speelgoedautootjes…

Sinds vorig jaar oktober ergens heeft manlief er een nieuwe hobby bij..
Een speelgoedautootje………..
Naja, iets meer dan een speelgoedautootje eigenlijk.. Ding rijd gewoon op benzine en maakt een tering herrie van hier tot Tokio..
In eerste instantie vond ik het niet zo geweldig. Dan waren we met z’n 2en en reed ie gewoon ergens een rondje.. Nou, woowie….
Maar er zijn dus net als met urbex, ook meerdere mensen die dit doen hahaha.. En zo hebben we dus sinds dit jaar een paar leuke lui leren kennen waar Perry dus wel eens samen mee rijd 🙂 .
En ja, dan is het wel eens leuk om eens mee te gaan en om eens fotootjes te maken van die bruldingen die rondvliegen. Ondertussen zitten we ook bij een club die een speciale baan hebben voor dit soort auto’s. En niet alleen die grote herriemakers, maar dus ook kleine autootjes die gewoon op batterijen rijden en veel minder herrie maken. Maar deze zijn wel heeeeeel erg snel. Soms iets te snel om ze fatsoenlijk op de foto te krijgen 🙁 .
Hierdoor ben ik ook wat meer gaan kijken naar wat er eigenlijk allemaal is en heb dus ook een eigen autootje gescoord 😀 .
Ik heb de oude Losi van Perry ingepikt en voor de fun een crawler er bij gekocht voor als we eens een boswandeling gaan doen 🙂 .

Maar als we dus nu eens met de groep gaan rijden, dan maak ik natuurlijk af en toe wel eens wat aktiefoto’s 😀 .
Althans voor zover het lukt, want ik ben nog steeds geen fotograaf en weet nog steeds niet hoe m’n camera werkt, dus ik klik gewoon nog steeds een end in de rondte hahaha 😛 .

Voor foto’s kan je dus ff hier gluren:

BAJA

BAJA 2

MRCZ

MRCZ 2

Of gewoon op m’n facebookpagina gluren, dat kan ook natuurlijk 😀 .
https://www.facebook.com/urbexannie/