Locaties checken….

En nu heb ik weer eens een keertje locaties gecheckt 😀 .
Een paar ouwetjes waarvan ik niet wist hoe of wat.. En paar andere waar ik ook niet echt precies wist hoe of wat, omdat er mensen waren die zeiden dat het dicht was, maar ja, ik ben niet zo gelovig als men dat zegt of ik moet het echt van meerdere horen EN foto’s er van zien dat het zo is.. (ben niet eigenwijs hoor hahaha)..
Maar dat was dus best wel leuk dat checken, want tijdens dat checken kwam ik dus ook nog eens 2 nieuwe locaties tegen 😀 .
En eigenlijk mag ik niet echt klagen, maar dit jaar toch al 5 nieuwe locaties gevonden in m’n uppie 😛 .
Maar goed.. De locaties van m’n laatste tripje.. Dit waren allemaal gezellige, kleine en knusse locaties waar ik me heerlijk heb vermaakt 😀 .
De 1 nog vol met spulletjes.. Ouwe spulletjes, vol met stof en spinrag. En een ander bijna helemaal leeg, maar ook dat mocht de pret niet drukken, want ook leeg was tie best wel heel erg leuk 😀 .
Maar eerst de zelf gevonden locaties maar ff laten zien 🙂 .

Een boerderijtje. Ik reed er langs en dacht: Hmmm, dat ziet er urbex uit zeg. Teruggekeerd, Blue geparkeerd en gluren maar. Een boerderij ja, wel leeg.. Maar wel een openingetje. Dus ik er in en nog meer gluren 😀 . En ok, ondanks dat het leeg was, had ie toch wel wat leuke dingetjes die op de foto konden 🙂 ..
Dus deze omgedoopt tot Boerderij Ter Del 😀 .
  
 

En deze noem ik Maison Bramble… En waarom ?? Omdat ie echt omringt is door braamstruiken.. My goddddd…
Ik reed langs en zag dus alleen maar struiken. Ok, dat moet ik ff van dichtbij bekijken. Terug gereden en ja dat ziet er zekers urbex uit. Dus verderop Blue weer geparkeerd en terug gewandeld.
Gelijk maar de voortuin in om zo naar achteren te gaan, althans dat is normaal bij een huis, maar hier stond ik dus al gelijk in de braamstruiken. Ok, hoe kom ik aan de andere kant.
Even kijken en gelukkig was het nog vroeg, dus via het grindpad van buren ff in de tuin gegluurd en dacht he zo kan ik er misschien wel komen. Dus zachtjes door gewandeld, door het onkruid en de braamstruiken.
Er was nog niet eens een urbexpaadje aangemaakt, dus denk toch echt wel dat of de laatste urbexers zijn hier al heeeeeel lang geleden geweest of dit is gewoon echt nieuw 😀 . Ik hou het op het laatste en anders hoor ik het wel 🙂 .
En eindelijk was ik er.. En yes, ik kon ook naar binnen. Beneden was het een beetje teleurgestelling. Een gedeelte leek het wel of ze ooit begonnen waren om er een aanbouw aan bij te bouwen en verders alleen maar zooi en soort van opslag van spullen. Kon beneden nou niet echt m’n ding doen.
Ik twijfelde toch wel of ik naar boven zou gaan. Misschien was het daar ook een bende… Maar misschien ook niet.. Dus toch maar kijken en daar heb ik echt totaal geen spijt van gehad zeg.
Woooow, gewoon 2 slaapkamertjes met bedjes en dat zag er nog verdomd leuk uit ook 😀 .
Helaas lag er op1 bed een poesje. Die heeft het helaas niet overleefd. Ik denk dat die heeft liggen wachten tot 1 van z’n baasjes thuis zou komen 🙁 ..

 

En dan de checkupjes e.d… Die waren toch best wel heel erg leuk 😀 .
Hier gewoon een paar foto’s die ik wel mooi vond :)..
Ik heb wat met lampenkapjes. Als ik ze zie op locatie, dan moet ik er altijd wel een foto van maken. Die zijn zo leuk. Zeker die kapjes waar ook nog eens van die frummeldingetjes aan hangen hahaha.

Dit standpunt zag ik eens in de film Antman en dacht: Dat wil ik ook op foto hebben en yessss. Eindelijk op locatie een redelijke schone badkuip MET stop EN ketting hahahah.. Dus gelijk proberen. En ja, tis weer eens wat anders he hahaha 😀 . Vind hem wel leuk eigenlijk.

Eerste wat me hier opviel was Garfield 😀 . Word altijd vrolijk van die luie kater hahaha 🙂 .

En een klosje garen wat me opviel in dit bijzondere donkere huisje. Moest echt bij schijnen met de zaklamp, maar dan krijg je meestal zo’n rare gloed er over heen, al vind ik het hier dan toch best wel er leuk mee uitkomen 🙂 .

En dat was het dan weer..