De Sigaar…….

Soms ben je echt de sigaar.. Nu was dat letterlijk en figuurlijk hahaha 😀 .
Vandaag ben ik naar de locatie Le Cigare gegaan.. Of hoe die ook heet, want iedereen geeft er een andere naam aan natuurlijk.
Ik zag dat Robert een tijdje geleden een fbstatus neer zetten met dat ie op pad ging.. En ik was nieuwsgierig en hoorde dus dat ie hier heen ging.. Ooooh, dat klonk interessant, want die stond bij mij ook al een tijdje op m’n lijstje, maar had geen zin om die alleen te doen. Je kan hem namelijk legaal doen en dan is in een groepje meestal toch ietwat goedkoper dan dat je het alleen de entree moet betalen zeg maar..

Maar het is een klein sigarenfabriekje. Het gebouw word of is al verkocht. De eigenaar is langzaamaan de inboedel ook aan het verkopen, want niemand wilt het overnemen. Zijn kinderen vinden het geen leuk werk en andere mensen zien er ook geen brood in helaas.. Dus de eigenaar laat nu af en toe eens fotografen toe zodat ze mooie foto’s kunnen maken van de oude inboedel die er nog staat en als alles verkocht is sluiten de deuren en gaat meneer van zijn pensioen genieten 😀 .

Je kan deze dus gewoon legaal doen. Info staat op de site van het fabriekje en daar kan je zo heen bellen of mailen. Ga niet inbreken. Daar hebben we nix aan.
De beste man zit er bijna dagelijks, dus je kan er ook eens langs rijden en er om vragen.

Ik vond het in ieder geval hartstikke leuk om er eens rond te lopen en er zelfs nog een meneer bezig te zien, want ja, ook al staat de gehele fabriek stil, tussendoor maken ze nog wel een paar sigaartjes op een paar machines die het nog wel doen, want ja, het is nog niet helemaal verkocht, dus dan nog ff een slaatje er uit slaan zeg maar 🙂 .

En Robert, Manuel en Marianne, bedankt dat ik mee mocht. Leuk jullie weer eens te zien en ook prettig kennis gemaakt te hebben met Marianne 😀 .